Somewhere in…

Det var länge sedan jag postade något under denna rubrik men i morse ramlade jag över detta fina hus ritat av React Architects som ligger Någonstans i …Grekland. Förutom underbart läge och utsikt så tilltalar nytolkningen av den traditionella grekiska arkitekturen mig. Jag kan gärna tänka mig ett isklirrande glas här bland olivträd och cikador.

It´s been a while since I last posted something under this byline but this morning I stumbled upon this beautiful place by React Architects that lies Somewhere in…Greece. Wouldn´t mind sipping on something cold here!

projects_DAM_8249COR_420 projects_DAM_8645COR_420 projects_DAM_6742cor2_420 projects_DAM_8648COR_420 projects_DAM_8765COR_420 projects_DAM_6719cor_420

 

Detta inlägg är publicerat i Architecture, Interior design, Somewhere in.... Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL. - Upplagt av Anna Sandgren