Meny

Nordic Waterproofing

Genomgripande renovering av huvudkontoret i Höganäs, Yta: 700 kvm.
Inredning av entré, reception, lounge, 5 konferensrum samt ombyggnad av dusch i fabriken.

Företagets kontor som ligger i Höganäsbolagets vackra byggnader kändes hårt och anonymt. Våra Rum plockade fram en mer modern inredningsprofil som stämde bättre överens med företagets image och skapade även en tydligare kommunikation i entré och reception. För ett mjukare klimat och bättre akustik för både gäster och personal fick kontoret nya ytskikt inklusive specialritade mattor och fototapeter med motiv från fabrikens produktion. Även en skön loungeyta tillkom för att skapa möjligheter till avslappnade snabbmöte eller umgänge med kollegor.
Ute i fabriken låg ett slitet duschrum som ritades om till en ljusare och mer lättstädad miljö med duschar, rakstation, avlastnings-/sittyta samt ny glasad dörr till den befintliga bastun.

Tillbaka